Forum klanu Hord Orc
Walka odbedzie sie w ta sobote o godzinie 20 jak niebedzie minimum 16 zawodnikuw walki sie nieodbedom zwyciesca pul finalu walczy z mistrzem areny z ubieglego tugodnia (Adijos) jesli sie Adijos niepojawi przegrywa walke walkowerem nowy mistrz areny otrzyma 20kk karzdy z walczacych wplaca mi po 5kk zywciesca danej walki otrzymuje 10kk.
Ork-Zwiadowca
ja będe napewno ^^
Ork-Zwiadowca
ja to nie ide bo ma mbp a co ja na arenie bp zrobie ;/
zawsze jak cos fajnego sie dzieje to ja jade... najpierw siege - pojechałem nad morze... teraz kolejne walki - jade do roboty do norwegii... LIPA!
a z chcecia bym sobie powalczył... tymbardziej ze mamy takich switnych p[rzeciwnikow ;]
Tasuki, troche nie rozumiem, bo ja z toba walczylem, i za pierwszym razem ja wygralem, a pozniej chciales jeszcze raz to ty wygrales, ale siebie przupusciles dalej..chociaz mi az tak bardzo na wygranej nie zalezy ale to troche nieuczciwe...
Buntownik
? "musimy wkoncu dokonczyc 2runde zostali Ordeo grim lowca sierci tasukirex Xardaspl i xezeraian"
?
? lool? fajnie ku^wa, dzieki Tasuk..........................ja p@er#ole wyjabal mnie z polfinalu...
///
Ork-Szaman
ja chce!ja chce!zmierze sie z wami b.chetnie...ale narazie nie bylo mnie jak laliscie sie...chetnie bym was polozyl...
Tasuki noobzzz