Forum klanu Hord Orc
xCecilx z ta postacia nie macie najmiejszych szans w pvp 1vs1, 2vs1 nawet z pomoca Bp ... ale ta postac musi byc jebana najczesciej
tak mnie wkurwie ze to szok ... donator bron +16 z SA Aio buffs non stop ... ehhh
Morra
JEBAC JAK PSA SOULKEEEP3RA tepic cwela jak swinie
Morra
elguaro26 to ch^j pkuje mnie uwzial sie na mnie dlatego ze go pklem na niskich lvlach gosc chory pstchicznie pierdolic go jak zobaczycie:P
Ork-Wojownik
Panowie gracz - xxnecrourganxx, nastepny to- krool- wydaje mi sie ze to polak- jebany pedał, jeden i drugi cieszy sie jak ubije gracza na slabszym lvlu, ukrainiec jest tez jeden ale tego narazie nie podaje bo obiecal mnie juz nie tluc, ponoc nasz ukrainiec z klanu z nim sie dogadał i bedzie nam, tzn. klanowi pomagał
Ork-Wojownik
Jesli ktokolwiek obraza Twoich rodziców czy w jakikolwiek inny sposób innych bliskich to zrób wtedy screeny, postaram sie wtedy podesłać to z tłumaczeniem do GM-a, a wiem, że GMowie sa wyczuleni na tym punkcie i na tym serwerze. Taki gośc moze dostac nawet bana na zawsze
Dzieki:) ale mi nei chodzi o wyjasnienie , chyba ze to bylo tak jakby w cudzyslowiu :p jak chcesz to moge ci pomoc ;)
A co do sreenow to za pozno nie robilem wtedy takich...a szkoda
Ostatnio edytowany przez Zoolwik (2007-07-05 06:41:54)
Sprawa sie wyjasnila... PREDATORA niechce ci oddac kasy i wyszedl z klanu... jebac psa jak tylko za miasto wyjdzie!