Forum klanu Hord Orc
jesli znacie jakis elegancki,szybki, sprawny sposobik na szybka kase, wpiszcie
ja wiem ze w wall of argos na aniolkach leci ladna kasa i dobre matsy...
pozdro
Ork-Wojownik
tak, masz racje -kasiorka i dobre matsy do tego lecą w Wall of agros, bylem tam wczoraj, ale mnie jakis necro zjechal z zaskoczenia, pozniej przyszli "bohaterzy" czytaj pseudo-bohaterzy i jechali mnie w trojke, jesli pojdzie z nami w kilku ktorys z naszych healerów to mozna śmiało zasuwać, kasiorka leci szybciutko, sam w ciagu 15 minut mialem ok 100kk
Ork-Wojownik
albo z full party do TOI, dobrego tanka patrz Tasukirex , bishopa 2-3 fighterów reszte nukerzy i zbieramy kasiore oraz maty, wtedy szybciej nam bedzie poskładac co nieco z epic giwer
sposub na szybnka kase?! mam lepszy pomysl... covman najlepiej dual box zeby nie bral kasy w pt i bishop+tyrant albo warlord idizmey do woa zbieramy moobki bp mnie leczy zakladam wlucznie i all mobki tluke polecam;]
Elitarny Najemnik
Goddard/4 Speulchers. Z event gatekeepera ) 30 min i masz 600-800kk (Od razu mówie, za łatwo nie jest, więc nie radze iść samemu ).
wiem ze jak ja poszedlem do FOG z BP to bez problemu dawalismy rade we 2. Fakt BP byl dobry bo byl juz wprawiony w ta role i mnial w tym doswiadczenie ale wiem ze w jakies 15-25 min mnialem jakies 200-250 kk
Ork-Zwiadowca
zgadzam se z maname bo to ja bylem bp jakies niecale 20 min i mielismy po 200-250 kk
najlepsze miejsca na kase i exp: 4 Speulchers, WOA i GODs ale Lover najlepiej z ekipa po drodze Emblera mozja zajebac